добре дошли в моя уеб сайт

Разкриване на малко тайни от филма

Въпрос: Кой е убил Алисън?

Малките сладки лъжкини никога не са знаели, че Али е имала близначка на име Кортни, която е била луда. Един ден Кортни успява да смени мястото си с Али. Алисън, която момичетата са познавали е всъщност Кортни! Когато истинската Али най-накрая се е върнала, е убила Кортни.

Въпрос: Кой е А.?

В началото А. е Мона. Тя намира дневника на Алисън, който е изхвърлен от къщата с други вещи на Алисън в деня когато семейството на Мая се мести да живее там. След като Мона влиза в лудница , истинската Али заема нейното място и се превръща в А.

Въпрос: Коя е тайната на Хана?

Нейната тайна е, че тя се принуждава да повръща, за да може да остане слаба и да не и се подиграват отново. Али я е обиждала заради дебелината й. Също така Алисън знае за второто семейство на бащата на Хана. Нейната доведена сестра Кейт е перфектната дъщеря.

Въпрос: Какво точно се е случило с Джена?

Основното около нея е, че петте момичета са я ослепили чрез причиняването на пожар. Но това, което те не знаят е, че Алисън (Кортни) всъщност е направила този план с Джена, защото както те предпололожиха, Джена е била изнасилвана от Тоби , но било обратното.

Въпрос: Кой е Иън?

Иън Томас е бившето гадже на Мелиса, с който тя се е срещала преди да се запознае с Рен. Иън и Спенсър също са имали връзка, както и Иън и Алисън. Мелиса не е знаела за връзката на Спенсър с Иън, това е и тайната на Спенсъp.
КоментирайКоментирай
Уеб сайт в alle.bg